Mitt Butikskonto - Enkel och personlig upplevelse

Välkommen till Mitt Butikskonto!

Mitt konto är en kostnadsfri och praktisk funktion designad för att göra din shoppingupplevelse personlig och enkel. Här kan du hantera dina uppgifter och beställningar på ett säkert och bekvämt sätt.

Logga inButikskonto

Registrering och åldersgräns

För att använda Mitt konto måste du vara minst 18 år gammal. Registrera dig med ett personligt lösenord för att skydda ditt konto och hålla din information säker.

Glömt lösenord? Inga problem!

Om du glömmer ditt lösenord finns en återställningsfunktion bredvid inloggningsrutan för Mitt konto.

Uppdatera dina uppgifter

Se till att hålla dina personuppgifter uppdaterade, så att vi kan erbjuda dig bästa möjliga service. Uppdatera adress, betalningsmetoder och kontouppgifter när som helst under fliken Mitt konto.

Säkerhet och integritet

Vi värnar om din integritet och följer lagar och regler för att skydda dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

Användning av Mitt konto

Mitt konto är avsett för att underlätta dina inköp och ge dig en personlig upplevelse. Var vänlig och använd inte tjänsten för olämpliga eller olagliga ändamål.

Kundsupport

Om du har frågor eller behöver hjälp är vår kundservice här för att hjälpa dig! Kontakta oss via e-post på kundservice@feminealab.se eller skicka ett brev till Citikliniken Sverige AB, FemineaLab Kundservice, Kaserngatan 1, Stockholms län, SE-761 46 Norrtälje, SVERIGE.

Vi är engagerade i att skydda din integritet och följa Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras på bästa sätt. Genom att registrera dig för Mitt konto godkänner du att vi använder din information enligt vår integritetspolicy.